Raamat Õuduste kool 2. päev

Täna ma räägin 12 peatükki.

13. Üks kool asus surnuaia lähedal. Kui lapsed hommikul kooli läksid. Nägid, et kõik asjad olid uued, isegi nende direktor ja õpetajad olid muutunud. Kui neil kool lõppes ja nad koju jõudsid, olid nende vanemad ka muutunud.
14. Poisile räägiti, et kui leitakse kirsipuu alt kivi, võib sellest kivist kasvada puu, mis annab vilju. Poiss pani kivi mulda ja sellest tuli välja musta kassi luustik.
15. Viis last läksid keldrisse, aga keldri uksele tuli numbrid "220 ja 127" pärast läks uks lukku ja tulid uued numbrid " 223 Ja 129".
16. Kui kooli läks viienda klassi õpetaja nägi, et kahe klassi vahele tuli 5C klass. Kõik 5C klassi lapsed teadsid kõike isegi oskasid ennustada, aga ta sai aru, et see oli uni.
17. Üks tüdruk tegi oma klassis etteütlust, aga pärast ta nägi karvaseid sõrmi. Ta hoidis neid sõrmi nii, et ükskord ta pani sõrmed puuri ja andis talle töö. Aga kui kass sõrmede juurde läks tiris ta kassi nii, et lausa kass läks tagurpidi ja suri.
18. Üks tüdruk käis koolis mis läks päevas ühe korruse alla. Kui oli jäänud üks korrus läks laps koolist ära.
19. Kui üks tüdruk oli korrapidaja, pidi ta tahvlit puhastama lappiga. Aga lapp ütles, et kui ta oma verega kastab, läheb tahvel puhtaks ja iga kord andis laps oma verd kuni ta veri sai tühjaks ja sellejärel tu suri.
20. Ühes peres oli kolm poega noorim, keskmine ja suurim. enne hakkas vanemal poisil kool ja ta ei tulnud tagasi. Järgmisena keskmine ja teda ka ei tulnud. järgmisena noorem ja tema uuris mis juhtus. Pärast said kõik koju.
21. Kui kaks poissi nägid manergut, läkseid mannergu juurde kes oli mürgine. Direktor nägi seda ja tahtis nad peatada, aga oli liiga hilja. Tal tuli mõtte, ta lõi mannergut kivga ja poisid jäid ellu.
22. Kooli pööningul oli koletis ja keegi teda ei teadnud lõpuk direktor hakkas seda kahtlustama.'
23. Õpilastele öeldi, et toimub ekskursiion oma linna peal. Kõik istusid bussi. Õpetaja ütles, et nad ei kardaks tunnelit, aga selle asemel nad naersid, aga tunnel ei lõppenud kunagi.
24. Õpetaja ütles, et tuleb etteütlus. järgmine päev ei olnud ühtegi õpilas. Lõpuks ei tulnud kedagi kooli.



Lõpp!😏😏😏

Kommentaarid

Populaarsed postitused