Raamat Õuduste kool 1. päev

Täna ma räägin 1-12 peatükki.

1. Üks kuuenda klassi poiss leidis prügikastist raamatu kus saab välja kutsuda deemoneid. Poiss kutsus õppimise deemoni. Õppimise deemon ütles, et ta teeb poisi kõige targemaks, kui ta annab oma hinge. Nii saigi poiss omale ainult viied ja lõpuks polnud ta sees hinge.
2. Koolis oli maniakk kes oli valvur. See kes kooli hilines sellel võeti pea otsast ära. Kui Direktor hilines, ütles Direktor et valvur on vallandatud.
3. Kolmandasse klassi tuli uus õpetaja. Õpetaja ütles, et nad peavad oma vanemad ära kägistama ja siis kooli tooma, et ka nende vanemad kägistus tabelisse. Pärast rääkisid vanemad direktorile mida lapsed öösel tegid ja sellega lasi direktor asendus õpetaja lahti.
4. Kell helises. Direktor küsis õppeala juhatajalt,et kus on lapsed. Pärast kui ta teine päev küsis direktor uuesti kus on lapsed, aga Pärast ta nägi ta seitsmesaiakahekümmne lapse hauad.
5. Kehalises kasvatuses oli õpetaja kes oli tegelikult nõid. Muusika õpetaja nägi kes see kehalise kasvatuse õpetaja tegelikult on ja rääkis seda direktorile. Direktor ütles nõiale, et ta koolist ära läheks ja mitte kunagi tagasi tuleks. ja nõid lubas, et ta maksab sellele kätte, kes teda reetis.
6. Ühes koolis õppis siniste silmadega tüdruk. Ta rääkis tihti oma sõpradele, et tal on sinine veri. Kui loodusõpetuse tund lõppes läksid kõik vahetundi, Ka siniste silmadega tüdruk jooksis vahetundi. Kui lapsed oma pinkidesse jõudsid, sulas tüdruku sinine veri ära ja ta plahvatas.
7. Kui kolmanda klassi poiss sai omale kooli alguses õpikud ütles õpetaja, et ta mustade kaantega õpikut ei avaks. Poisile tekkis huvi raamatut avada. Ta avas õpiku. Must õpik tõmbas selle poisi endasse ja õpiku sees oli ta pilt.
8. Suvevaheajal tulid kooli kuradid ja panid plakkadi tere tulemast põrgusse. Kui lapsed kooli läksid lubati ainult õpilased ja pandi nad klassi lukku Kirikust tulid preestreid ja ajasid nad minema tagasi oma maailma.
9. Ühe kooli geograafiakabinettis teiste torrukeeratud kaartide hulgas lebas kaart kõigile tundmatu võika maastikuga. Isegi õpe ja ei teadnud seda maastikut.  Pärast ei olnud kedagi klassis ainult korrapidaja . Ta vaatas toru sisse ja äkitselt ta vappus.
10. Kooli tuli väike kõhn laps. Kui Lapsel oli kõht tühi imes ta kõigilt inimeselt kes seal koolis oli imes ta neilt vere ära. Vanemad said pärast aru, et nende laps on vampiir.
11. Ükskord kui üks õpetaja jäi õhtul klassi hindeid panema. Ja äkitselt ta kuulis samme ja uksest tuli  vasta luukere kes tantsis temaga iga öö. Ja lõpuks võeti see vana luukere ära ja pandi uus luukere asemele.
12. Ühe klassi poiss tahtis ennast jalgpalli lehele kirja. Aga iga kord ta kiri kadus. Ta mõtles, et jääb ööseks kooli, et vaatata kes tema kirja ära kustutab. Poiss sai teada, et tema kirja kustutas ära koristaja, keda enam polnud.



                                                                   Järgneb!😝😊
 

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused