Raamat Pahupidikool kukub kokku lõppupäev.

Täna ma räägin 1-5 peatükki.

25. Oli pildistamispäev, kõik lapsed panid omale selga parimaid rõivaid. Stephen kandis ainult korralike viigipükse. Kõik lapsed naersid tema üle.  Pärast , kui Stephen oma lipsu tõmbas, arvas ta, et ta ei olegi enam korralik.
26. Kõik arvasid, et pr Pärl oli imeline, aga nad eksisid. Pr Pärl oli väga kuri. Lapsed  õppisid kolm uut asja. Pr Pärl küsis neid ja keegi ei vastanud õigesti. Leslie vastas kõik õigesti, aga Pr Pärl küsis mis on tema venna nimi, aga Leslie ei osanud vastata.
27. Joy ja Maurecia olid parimad sõbrad. Kui nad sööma läksid, Käis Maurecia kakaod toomas. Pärast, kui Maurecia tagasi tuli, oli ta kott tühi. Pärast ta sai aru, et söögi sõi ära Joy.
28. Pr Pärl teatas lastele, et kuulus tantsia pr Babuuš tuleb neile tundi andma. Neil oli väga lõbus ja kõik hüppasid ja kargasid. Myron oli väga kade.
29. Pr Pärl õpetas klassile imetajaid. Bebe rääkis, et tema isa on kiilakas. Mac ütles, et  mingi mees käis juuksuris ja tea juuksed olid nii pikad, et tema kõrv lõikati maha. ja Benjamin ütles, et tema nimi on Benjamin Nashatt.
30. Lastel oli tuletõrjeõppus ja kõik lapsed jooksid koolist välja. Samal ajal kõlistas pr Pärl lehmakella, et kõik lapsed tema järel käiksid. Pärast said kõik koju välja arvatud Louis. Tema pidi lehmi koolist välja saama.


Lõpp!!😜

Kommentaarid

  1. Loe palun oma kokkuvõtted pärast läbi, siis leiad ise vead üles ja saad parandada. Ootan raamatust kokkuvõtet- mis meeldis, mis ei meeldinud,miks? Kas soovitad teistel lugeda- miks?

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused