Raamat Täiesti tavaline perekond 2.päev

Täna ma räägin 1-5 peatükki.

5.
Timi perekond läks oma vanaema juurde. Nad sõidsid autoga ja äkki sai bensiin otsa. Isa helistas auto parandusse ja auto parandusse töötaja ütles, et tuleb homme autole järgi. Leen oli pahane, sest ema ja isa mõtlesid telgis ööbida ja sellepärast jäi Leen autosse. Ta mõtles, et kui nad oleksid kodus võiksid nad kakaod juua ja sõpradega olla niisama. Ema kutsus Leeni lõkke juurde. Timi mõtles, et nad oleksid unustanud telgi ja maganud magamiskottidega , kui nad magasid, ärkas Leen üles ja kuulis mingeid krabinaid. Ta äratas Timi ka üles ja Timi oli pahane. Pärast, kui nad vaatama läksid kes see oli, siis need olid siilid, kes sõid toitu.
6.
Oligi sama jutt mida ma 5. rääkisin.
7.Emal oli kiire ja ütles Timile, et Johannesel on homme nõiasprodipäev ja, et ta nõia kostüümi paneks. Timi läks Leeniga Helina juurde ja küsisid talt äkki temal ei ole mõnda võluri kostüümi.
Helina andis võluri kostüümi ja Johannes saigi nõiaspordis osaleda.
8. 
Tim valmistus  kinoks. Ta läks Helina juurde ootama. Kui Helina tuli oli neil aega kolmkümmend minutid. Tim ostis pileteid. Tal juhtus ühe mannekeeniga selline asi, et tal kukkus käsi ära. Helina naeris selle üle.
9.
Tim tutvus koos Leeniga koolis poisiga kelle nimi oli Albert. Albert oli Timi uus klassivend.Albertil oli jalg kipsis, sest ta oli aasta tagasi autoavariis. Tim tahab temaga hästi läbi Saada ja temaga rohkem juttu rääkida, et tal igav ei oleks ja ta kurb ei oleks.
Järgneb!

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused